Hur går det till

Modern hemsida för ett marknadskonkurerande pris

Vår process

Steg 1
Välj paket och skicka beställning. Under ”Priser & Paket” hittar du vårt startpaket och tilläggspaket, därefter skickar du en offert på de paket du vill ha.

kontakt

Steg 2
Vi kontaktar er. När vi mottagit din beställning kontaktar vi dig och går igenom eran hemsidas layout, era krav och vart ni vill placera eventuell text/bilder. 

Steg 3

Gratis demo av den information vi fått tidigare. Max 1 vecka efter vi pratat kontaktar vi er igen så ni får se ert demo av hemsidan, ungefär hur den skulle kunna se ut.

Steg 4
Om ni kommit hit så betyder det att ni vill fortsätta arbeta med oss, att vi skapar er hemsida. Här går vi igenom era paket, priser och sedan eventuella justeringar av er demo hemsida och ni betalar här halva kostnaden i förskott. Vi går igenom allt tillsammans och ni säger åt oss precis hur ni vill att eran hemsida ska se ut. Vi sätter upp en tidsplan och håller kontakten med er under processen så ni vet vad som pågår.   

Steg 5
Resterande delen av betalningen. Nu är hemsidan klar och vi ger er inloggningen på hemsidan och lägger ut den för allmänheten. Vi skickar en faktura på andra halvan av kostnaden med en förfallotid på 14 dagar.